Inschrijven

Inschrijven

Inschrijven

Ben jij een flexibele cultuurprofessional die het leuk vindt om ook voor de klas te staan? Wij hebben op regelmatige basis klussen voor een halve of hele dag en aanvragen voor langere perioden. We zoeken enthousiaste talenten op divers vlak: theater, muziek, dans, zang, kunst, handvaardigheid, ondernemen, geschiedenis, natuur/ biologie, etc. etc.

Heb jij dus talent en/of ervaring in een cultureel vak en vind je het leuk en uitdagend om bij verschillende scholen voor de klas te staan? Meld je dan vandaag aan. Wij gaan dan op zoek naar leuke opdrachtgevers voor jou.

Invaldocent worden

Wij zoeken vakdocenten uit alle disciplines. Onze scholen bevinden zich met name in de regio Groene Hart, maar soms ook daarbuiten. Op dit moment zoeken we met name mensen die flexibel en vlot inzetbaar zijn. We zoeken personen met aantoonbare ervaring in het onderwijs. Wanneer je geen ervaring hebt, maar het lijkt je wel leuk om aan de slag te gaan als vakdocent, laat het ons dan weten. We kunnen je helpen met opleiding en het opdoen van ervaring onder begeleiding. 

Wij bieden scholen een totaalpakket, wij zijn er om te ontzorgen. Jij zorgt daarom voor een creatieve invulling van de volledige lesdag. Uiteraard spelen de kinderen gewoon buiten en vinden eventuele gymnastieklessen gewoon doorgang. De rest van de invulling, is aan jou. 

Wat verwachten we van jou? 

Je bent in staat om zelfstandig een (basis)schoolklas les te geven. Dit is gewoonlijk een lesuur per klas. Wij werken met korte en lange dagen van 4 of 6 uur. Je hebt ervaring met de doelgroep; je hoeft niet alles te kunnen, maar beschikt over voldoende skills om stevig in je schoenen voor de klas te staan. Belangrijk is om te weten dat wij een VOG (verklaring omtrent het gedrag) als vereiste hebben. 

Wat kun je van ons verwachten?

Na aanmelding gaan we eerst screenen om te zien of je bij ons team past. Pas je bij ons? Dan ontvang je van ons een bericht met de vraag om een lesplan, voor de opdrachtgever in te vullen en op te sturen. We plannen een intakegesprek in en maken een plan voor jou om aan de slag te gaan.
We bieden een solide, overzichtelijke, marktconforme vergoeding die voor iedereen gelijk is. Er is een tarief voor een korte dag (4 uur) en een tarief voor een lange dag (6 uur). That’s it. 

We doen ons best om je te matchen aan leuke scholen. Wanneer we een leuke klus voor je hebben, zullen we dit aanbieden. Uiteraard staat het je altijd vrij om deze opdracht wel of niet te accepteren.