Over ons

Over ons

Wij zijn Cultuurstart

Wij brengen basisschool- en voortgezet onderwijsleerlingen heel graag in aanraking met de meest uiteenlopende vormen van creativiteit. In de klas, op school.

Hoe doet Cultuurstart dat?

Het invullen of vervangen van een interne docent vergt veel planning en organisatie. Dus geen gewone invalleerkracht, maar juist een theatermaker, muzikant, game designer of beeldend kunstenaar voor de klas. Cultuurstart is een platform waar jouw school op een heel eenvoudige manier creatieve professionals kan boeken voor een dag(deel), meerdere dagen, of voor de langere termijn. Voor ieder budget kunnen we een passende oplossing bieden. Onze flexibele docenten geven graag structureel invulling aan talentontwikkeling en bestaande en nieuwe leerlijnen.

Zo mogelijk kunnen we ook kijken of we gaten in jullie planning kunnen opvangen met leuke, culturele lessen. We gaan graag samen om tafel om te kijken naar welke thema’s jouw school belangrijk vindt - van muziek, dans en natuur tot theater/musical, chemie en digitale media. Alle vakdocenten zijn mensen die héél goed zijn in wat ze doen en de leerlingen meenemen in hun wereld. Ben je op zoek naar een van onze vakdocenten? Neem dan contact met ons op.

Ben je een vakdocent en wil je je bij ons aansluiten? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op